N-VA Turnhout stelt ploeg en lijsttrekker 2018 voor

Door Paul Van Miert op 11 oktober 2017, over deze onderwerpen: Turnhout

Vlaams parlementslid Paul Van Miert kondigde vorig jaar al aan in 2018 graag de N-VA lijst te willen trekken. Het N-VA bestuur, o.l.v. Els Baeten, stelde op zaterdag 23 september de nieuwe ploeg voor in de Tuinzaal van de Warande. Met deze dames en heren is de basis gelegd voor de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 en het afdelingsbestuur steunde unaniem de kandidatuur van Paul als kopman.

Voorzitter Els Baeten is tevreden: “Met een gemotiveerd en ambitieus team trekken we naar de gemeenteraadsverkiezingen. De eendracht in de ploeg houden maar ook deel uitmaken van het volgende stadsbestuur, dat zijn de twee punten die bovenaan in onze agenda prijken.”

“In de zomer van 2015 gingen Els en ik, samen met een aantal N-VA’ers van het eerste uur aan de slag met als doel: het team uitbouwen met mensen met een hart voor Turnhout maar vooral ook met mensen met een massa ervaring en gedrevenheid die ze ten dienste kunnen stellen van de Turnhoutse burger. We hebben ook getracht om een diversiteit aan profielen, competenties en expertises in de groep op te nemen en ik mag wel zeggen dat we in ons opzet geslaagd zijn”, aldus Paul Van Miert.

Met een bestuur van 30 mensen is een groot deel van onze kandidaten al aan boord maar er blijft altijd ruimte voor mensen die met hun persoonlijke inbreng de kennis in de groep kunnen verbreden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is