Zet je schrap voor Turnhouts Feestweekend ‘Stoeber’ op vrijdag 24 juni, zaterdag 25 juni en zondag 26 juni

Door Paul Van Miert op 17 mei 2022, over deze onderwerpen: Turnhout

Het college van schepenen en burgemeester en lokale ondernemers nodigen u en uw familie van harte uit op feestweekend ‘Stoeber’ om na voorbije coronajaren weer in alle gezelligheid samen te komen en te feesten. Reken vrijdagavond 24 juni, zaterdag 25 juni en zondag 26 op een heus festijn met muziek en animatie voor het hele gezin.

Burgmeester Paul Van Miert bevoegd voor evenementen en schepen van Toerisme Stijn Adriaenssen werkte samen met hun diensten en die van de andere schepenen een prachtig feestweekend uit voor alle Turnhoutenaren. Vrijdagavond 24 juni wordt het weekend muzikaal geopend met optredens en wordt de toon gezet met klinkende namen zoals Shorty Jetson & The Lefthands, Les Truttes en Discobar Galaxie.

Zaterdag 25 juni is er terug het Binkies Kinderfestival in het Raadsherenpark en vzw Ondernemend Stadshart Turnhout organiseert in het centrum een shoppingsweekend met foodtrucks en kraampjes. De Turnhoutse horeca zet het feest zaterdagavond verder met dj-sets en livemuziek met o.a. The Slipmates en Earl Jackson.

Zondag 26 juni is er een muzikale afsluiter van formaat met dj Funkie Frankie, De Bende en Midlife Experience. Daarnaast zijn er tal van randactiviteiten in de stad die het feest compleet maken.

“Het zal stoeberen in de stad en iedereen zal het geweten hebben”, aldus Paul Van Miert & Stijn Adriaenssen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is